11 iul. 2012

Domnisoara Firicel

Jurnal de vacanta
Luna iulie- episod 2

  Am scos la iveala, din pagini de poveste o amica noua: Domnisoara Firicel.
  O fetita delicata care sta intr-o casa cu ferestre mari, albastre, alaturi de mamica, taticul ei si de cateva animalutele prietene. 
  Inca de la prima prezentare Domnisoara Firicel m-a cucerit. Este cuminte si inteleapta, asculta de mamica ei, isi bea tot lapticul si ia aminte de povetele primite.
  Astept cu nerabdare sa aflam prin ce intamplari a trecut fetita aceasta pe care am gasit-o pe siteul injoaca.ro- aici http://www.injoaca.ro/in-joaca/cum-a-ajuns-domnisoara-firicel-in-colectia-europeana-de-carti-ilustrate-pentru-copii/.
  Imi place cum scrie Andreea Demirgian, nu sunt un critic, dar pot spune ca e carte potrivita pentru copilasi si pentru sufletul parintilor. Are un ton vioi, clar, cuvintele curg melodios si dupa fiecare poveste am ramas cu un vis.
  Am citit primele povesti online, prefer sa am cartea in brate, copilul alaturi si sa rasfoim impreuna.
 I-am facut o invitatie Domnisoarei Firicel, la noi acasa, de la aceasta editura http://www.edituraaramis.ro/carte/povestile-domnisoarei-firicel--i17884?sess_id=7eb5fbd4dd90d82a3b4a90102c4f658e, dar am descoperit si  Calatoria prin curcubeu a aceeasi autoare http://www.edituraaramis.ro/carte/calatorie-prin-curcubeu--i18215

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu